Vinduer og Døre

Tømrermester Frederik K. Simonsen udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det.


Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.


På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme, fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille dine særlige ønsker i løbet af få dage.

Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere.

Vi udfører alle former snedkerarbejde på vores værksted. Vi kan istandsætte gamle ting f.eks. møbler. Vi fremstiller specialting i flere materialer f.eks. limtræ, plader osv. Vi kan lave alt fra haveborde til speciellavede indgangspartier.

Beregn DIN besparelse på nye vinduer

Du kan nu beregne din besparelse på nye vinduer. Det eneste du skal gøre er, at gå ind på www.energivinduer.dk/ og klikke på lommeregneren i højre side, så kan du beregne din besparelse på varme.

Glasarbejde

Vi leverer vinduer med energiruder der minimerer energiforbruget. Ved skift til energiruder sparer du på varmen og derved tjener en investering i energiglas sig selv ind på få år.

​Tømrermester Frederik K. Simonsen - Fuglsigvej 57, 9800 Hjørring - CVR: 35507604 - Tlf: 2160 6295 - Mail: Frederik@FKSimonsen.dk